Pripremite se za spektakl ‘Remember Yesterday – The Beatles Story’

facebook.com

U produkciji slavnoga Wayna Fowkesa, uz band The Backwards iz grupacije McCartney te pratnju 24-članog orkestra, Grad Zagreb u listopadu očekuje Beatles spektakl.

U zagrebačkom KC Dražen Petrović (13.10.) na premijernoj turneji bit će upriličen međunarodni glazbeno-plesni i vizualni pop-rock spektakl ‘Remember Yesterday – The Beatles Story’.

Glavnu ulogu u ovom projektu preuzet će poznata glazbena skupina The Backwards, vrhunski Beatles tribute band koji potpisuje McCartney grupacija u vlasništvu poznatog Beatla, Paula McCartneya. Oni će vas, u pravom koncertnom ozračju, potkrijepljenom sa vrhunskom zvučnom i vizualnom scenografijom te plesnom produkcijom, provesti kroz priču jednu od najvećih svjetskih rock skupina svih vremena.

Uz The Backwards nastupit će i Royal Symphony Orchestra, poznat po sudjelovanju velikih svjetskih produkcija kao što su Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba i Simfonie, Fantom u Operi i drugih, vođen pod dirigentskom palicom Piotra Oleksiaka.  Orkestar je zagrebačka publika mogla slušati i vidjeti prošle godine u Zagrebu, u rasprodanom showu ‘Queen – The Show Must Go On’. Međunarodni koprodukcijski spektakl koji nastaje pod okriljem slovenske koncertne agencije MH concerts ima za cilj prerasti u veliku europsku turneju.

Uz MH concerts, projekt je pod okriljem slavnog britanskog redatelja i scenografa Waynea Fowkesa koji je sudjelovao u projektima kao što su Cavalia Odysseo, Absolute Beginners, Don Juan, Zvonar crkve Notre Dame…

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima.

Komentiraj