Pripremite se za roditeljstvo i život, jer ne smijete pogriješiti

Dubravka Strejček Knežević

U prekrasnom ambijentu La Grma boutique održana je promocija knjige ‘Ljubav, beba, blagostanje i sranje’ autorica Emine Pršić i Ivane Šešo.

Treća je ovo u nizu knjiga autorica koje kroz jedan specifičan, jednostavan i inovativan način pisanja donose priču o ljubavnim vezama i kaosu koji se događa rođenjem djeteta. Već samo predstavljanje knjige, izazvalo je veliku pažnju i oduševljenje prisutnih, jer su i Emina Pršić i Ivana Šešo ukratko prikazale svakodnevicu u njenom najrealnijom obliku.

Da će ova knjiga vrlo brzo zadobiti “povjerenje” javnosti i da bi mogla postati nezaobilazno štivo mnogih bračnih parova, ali i različitih generacija bez obzira na spol i godine, potvrdio je i dolazak mnogih javnih osoba iz društvenog života, koji su ne samo došli podržati ove dvije izvrsne autorice, već i vidjeti kako završava njihova odlična trilogija. Podršku su između ostalih došli dati: Severina i Igor Kojić, Lana Jurčević, Lana Klingor Mihić, Dalibor Petko, Antonija Šola, dizajnerica Kristina Burja, vlasnica Fancy Cakea – Ana Marcelić, Zdravko Šljivac, Ivana Paradžiković, Anja Alavanja, zamjenik ravnatelja policije Josip Ćelić, doktor Mario Ćuk, Vladimir Faber i državna tajnica Maja Pletikosa.

Ivana Šešo i Emina Pršić svojom trećom knjigom o kaosu koji se događa u ljubavnim vezama i kasnije, nakon ‘Nedostaje? Ne! Dosta je’ i ‘Kad te bajka sastavi, a život rastavi’, zatvaraju puni pripovjedni krug. U odgoju prvog djeteta i snalaženju u drastično promijenjenim okolnostima povećanja obitelji svi smo amateri. Po prvi put u životu igramo tu ulogu za koju nije bilo niti jedne probe. Zato griješimo. Za one od nas koje intenzivno proživljavaju prve dane roditeljstva, Ivana i Emina pripremile su niz poučnih primjera i savjeta.

Emina Pršić i Ivana Šešo

Komentiraj