Dino Stanin/PIXSELL

PRIPREME ZA RIO Rukometaši remizirali sa Šveđanima

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je 25-25 protiv Švedske u drugom pripremnom susretu za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Nakon pobjede 26-24 u splitskoj Spaladium Areni, odabranici izbornika Željka Babića odigrali su protiv Švedske i u zadarkom Višnjiku. Ovoga puta nisu uspjeli slaviti i utakmica je završila bez pobjednika.

Hrvatska je tijekom utakmice bila samo u jednom vodstvu 12-11, dok su Šveđani imali i po četiri gola prednosti.

Najefikasniji igrači u hrvatskim redovima bili su Jerko Matulić i Luka Stepančić sa po četiri gola, dok su Domagoj Duvnjak i Ivan Slišković zabili po tri pogotka. Ivan Stevanović je imao devet obrana. Šveđane su predvodili Jerry Tolbring sa šest, te Jim Gottfridsson, Lukas Nilsson i Johan Jakobsson sa po tri pogotka.

U posljednjem pripremnom susretu pred domaćim navijačima hrvatski rukometaši će 26. srpnja u Opatiji igrati protiv Slovenije.

Hrvatski rukometaši smješteni su u skupinu A na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Protivnici hrvatske rukometne reprezentacije bit će Francuska, Danska, Tunis, Katar i Argentina. Kauboji Igre otvaraju protiv Katara 7. kolovoza.

Komentiraj