Princ Harry sređuje posao za suprugu Meghan Markle

Press/USA Network

 

Internetom i društvenim mrežama kruži video uradak u kojem princ Harry (35) uvjerljivo preporučuje Meghan Markle za projekt produkcijske kuće Disney, piše dailymail.co.uk.

Snimka iz srpnja prošle godine je otkrila kako je britanski princ na premijeri filma ‘Kralj lavova’ u Londonu imao konstruktivan razgovor s Bobom Igerom.

“Znaš li da se bavi sinkronizacijama?”, upitao je Harry.

“Oh, stvarno?”, odgovorio je šef poznate produkcijske kuće.

“Znaš li to? Činiš se iznenađenim”, nastavio je princ i pokazao na Markle, Beyonce Knowles i njenog supruga, koji su razgovarali u blizini.

“Ona je stvarno zainteresirana”, ponovio je.

“Naravno. Rado ćemo pokušati nešto”, rekao je Iger.

Video se pojavio u javnosti, istovremeno, uz napise u medijima kako se Markle vraća počecima svoje karijere. Poznato je kako princ Harry i supruga žele odstupiti od kraljevskih dužnosti. Neki mediji su prenapuhali cijelu priču oko toga. Sretni par samo želi neovisnost i priliku voditi život na svoj, građanski način.

Britanski mediji pišu kako je supruga princa Harrya već sudjelovala u prvom dijelu Disneyevog projekta. Bilo je to prije nego je sretna obitelj otišla na zimski odmor u Kanadu.

Zarada Meghan Markle bi bili namijenjena u svrhu donacije organizaciji Elephants Without Borders, koja se bavi zaštitom životinja od krivolovaca.

Komentiraj