PRIJETIO LIJEČNICIMA Potvrđena optužnica protiv Dragana Dolenca

Pixabay

Općinski sud u Koprivnici potvrdio je optužnicu protiv Dragana Dolenca, koji je nazvao Ured predsjednice zbog svoje bolesne 14-godišnje kćeri, te nakon što su mu poručili da se predsjednici Kolindi Grabar Kitarović pismeno obrati, u očaju izjavio da “bi bilo najbolje da baci bombu na Rebro i zakolje doktora”.

“Znam da je sve ispalo naopako, jer nikada u životu nikome nisam naudio niti bi to učinio”, rekao je Dolenc za 24 sata dodajući kako je izrekao ‘neke neprimjerene riječi koje su imale prizvuk porijetnje’, ali da mu ni na kraj pameti nije bilo da bilo kome naudi, a ponajmanje liječnicima.

Nakon kriminalističke obrade priveden je u Varaždin gdje mu je sutkinja istrage Županijskog suda odredila jednomjesečni istražni zatvor. No, nakon osam dana provedenih u zatvoru, pušten je da se brani sa slobode.

“Sad se tek ide u postupak pred raspravnog suca. Koliko mi je poznato, raspravni sudac još uvijek nije određen i nisam još primio poziv za raspravu”, rekao je odvjetnik Krunoslav Vuljak za Index.

 

Komentiraj