Prije deset godina umro je Ivica Vidović, glumac koji je imao ‘mladu dušu’

Kada je 18. travnja 2011. umro glumac Ivica Vidović,  mnogi su kolege i prijatelji govorili o njemu kao čovjeku i glumcu.

“Što o tome reći? Cijela nacija i šire zna da nisu bila dva takva kao što je Ivica Vidović. To je bio jedan poseban, divan čovjek, dobri duh i odličan glumac. Bio je izraziti pozitivac, nevjerojatno šarmantan. S njim je bilo milina biti u društvu”, rekao je Tarik Filipović.
“Ne mogu riječima opisati koliko je žao zbog Ivice. Ne samo da je bio veličanstven umjetnik, koji je trebao dobiti nagradu hrvatskog glumišta, već je bio i skroman čovjek koji nije sebi davao na važnosti. Ivicu sam gledala u najdivnijim i najkreativnijim ulogama, a u životu uvijek je bio spreman na najbolju zajebanciju i tulumarenje. Bila je to jedna mlada duša i divan umjetnik”, kazala je Barbara Nola.
“Ivica mi je bio jedan od najboljih prijatelja i kad bih od sto prijatelja oduzeo njih 98, on bi se ugurao u ta preostala dva. Falit će mi njegove riječi ‘Čekaj čas’, to je stalno ponavljao, to je bio okidač za smijeh. Pamtit ću tog čovjeka samo po dobru”, rekao je Filip Šovagović.
“Katastrofa. Nedavno sam čuo da je bolestan i to je za mene bio totalni šok, veliko iznenađenje. Ivica je jedan od onih tipova za koje mislite da će uvijek biti oko vas. Ako sam od ikoga naučio kako skrivati piće od svoje bolje polovice, onda je to bio on”, rekao je redatelj Dalibor Matanić.

Komentiraj