Zbog sumnje da je u predjelu glave udario službenu osobu podignuta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu protiv 48-godišnjega muškarca, a zbog napada na policijske službenike još protiv petorice muškaraca, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava (PU) koprivničko-križevačka.

Policijski službenici PU koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad šestoricom muškaraca, u dobi od 27 godina te 29, 31, 34, 43 i 48 godina s područja Varaždinske županije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu.

Sumnja se da su petorica osumnjičenih muškaraca u subotu, 21. travnja, oko 16,30 sati na gradskom stadionu u Koprivnici fizički napali policijske službenike prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, i policijske službenike odgurivali rukama, povlačili ih za dijelove odore i ruke.  Također se sumnja da je 48–godišnjak udario policijskoga službenika u predjelu glave.

Zbog sumnje da je počinili kazneno djelo napad na službenu osobu protiv osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je PU koprivničko-križevačka.

Komentiraj