HINA/ Damir SENČAR

Prgomet s novim članovima HDZ-a

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Drago Prgomet u srijedu je u sjedištu zagrebačkog HDZ-a poželio dobrodošlicu 30-tak novih mladih članova stranke, uglavnom iz Zagreba, koji u pristupili Mladeži HDZ-a, te im poželio im uspješan rad.

“HDZ je demokršćanska narodnjačka stranka koja baštini temeljne vrijednosti hrvatskog naroda, poštivanje čovjeka, rada i zakona, ljubav prema obitelji i domovini, i siguran sam da ste na dosadašnjim vrijednostima i do sada živjeli, a i ubuduće kao aktivni članovi stranke”, poručio im je Prgomet.

Napomeno je kako će njihov specifični angažman ovisiti o afinitetima, interesima i obrazovanju. Oni će svi biti članovi Mladeži HDZ-a i djelovat će u svojim gradskim četvrtima, dodao je.

Pozvao je članove HDZ-a na završni predizborni skup za Grad Zagreb u petak, 19. svibnja, na Cvjetnom trgu u 18 sati te da izađu u nedjelju na lokalne izbore.

Novi su članovi danas potpisali pristupnice i bit će odmah uključeni u predizbornu kampanju koja završava u petak, rekao je Prgomet.

Komentiraj