Pretpremijera prve regionalne serije HBO-a “Uspjeh”

hina

Ekskluzivna pretpremijera prve i druge epizode televizijske serije “Uspjeh”, prve serije koju je u regiji jugoistočne Europe producirala američka kabelska televizijska mreža HBO, održana je u četvrtak navečer u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema.

Kriminalistička serija čija se radnja odigrava u Zagrebu, po scenariju Marjana Alčevskog i u režiji bosanskohercegovačkog oscarovca Danisa Tanovića (foto), svoju će premijeru imati 6. siječnja sljedeće godine na HBO-u u zemljama regije, te u zemljama srednje Europe, Skandinavije i u Španjolskoj.

Kako je priopćio HBO Europe, riječ je o šestodijelnoj seriji, višeslojnoj drami koja je fokusirana na snažne likove. U glavnim ulogama “Uspjeha” su Toni Gojanović, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Thaller i Marija Škaričić.

“Uspjeh” je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, obitelj, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno prevladavajuće osjećaje frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka. “Uspjeh” je gorka oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi koje je isto to društvo gurnulo preko ruba, priopćio je HBO.

Izvršni producenti serije su Steve Matthews i Johnathan Young (HBO Europe), a producenti Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), dok je supervizorica produkcije Emma Turner.

Komentiraj