Promo

Prestižna nagrada gostiju za obnovljeni rovinjski hotel Maistrin hotel Adriatic

Samo godinu dana nakon otvorenja Maistrin hotel Adriatic u Rovinju nagrađen je prestižnom Loved by Guests 2016 nagradom.

Nagrada je od iznimnog je značaja kako za hotel tako i za tvrtku, a činjenica da je došla od strane gostiju koji su boravili u hotelu Adriatic čini ju još posebnijom.

Gotovo 20 milijuna komentara, ocjena i mišljenja prikupljenih od strane putnika koji su odsjedali u hotelima diljem svijeta, uzeto je u obzir kako bi se izdvojili oni hoteli koji su ocjenjeni s minimalno 4.7 bodova od 5. 

Maistrin hotel Adriatic prikupio je najviših pet bodova.

Godišnju nagradu za najbolje ocijenjene hotele od strane gostiju dodjeljuje jedan od vodećih internet portala za rezervaciju smještaja Hotels.com. Uz hotel Adriatic, među 2 700 nagrađenih hotela iz 94 zemlje, nagradu je dobio i rovinjski dizajn hotel Lone.

„Hoteli koji su nagrađeni Loved by Guests nagradom zaista predstavljaju najbolje od najboljeg u očima Hotels.com putnika. Stoga smo sretni da gotovo 20 milijuna komentara naših korisnika pružaju vrijedan uvid i informacije kod donošenja odluka o odabiru hotela, a ujedno i slavi naše najbolje partnere“, rekla je Elena Novokreshchenova iz Hotels.com-a dodajući da mišljenje gostiju hotela koje ostavljaju na portalima dobiva na sve većem značaju.

Maistrin hotel Adriatic prošle je godine prošao kroz sveobuhvatno preuređenje u koje je Maistra uložila 30 milijuna kuna. Pročelje zgrade zadržalo je svoj autentični izgled iz 1913. godine, dok se opsežnim intervencijama u unutrašnjosti proširila kvadratura smještajnih jedinica čime je podignuta razina kvalitete smještaja i usluge. Adriatic je jedinstven po svom interijeru u kojem dominiraju umjetnine lokalnih i regionalnih umjetnika, impresivna zbirka od preko stotinu djela osmišljenih i kreiranih posebno za ovaj hotel. U prizemlju hotela nalaze se à la carte restoran Brasserie Adriatic s ponudom jela inspiriranih francuskom rivijerom te bar s najvećim izborom viskija u Hrvatskoj…

Promo
Nagradu su predstavnici Hotels.com-a uručili pomoćniku direktora Marinu Šimunoviću

 

Komentiraj