PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA: Turudić: “Ja nisam spavao u svilenoj pidžami kao Milanović”

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić u srijedu je komentirao najnovije prozivke od strane predsjednika Zorana Milanovića, koje mu je uputio komentirajući aferu Janaf.

Podsjetimo, Milanović je danas rekao da je Turudić išao na “kartaške seanse u Kovačevićev klub”. Turudić kaže da ne zna o kakvim seansama predsjednik govori. “Teško je pratiti bujicu koju isipava predsjednik države, taj njegov ulični rječnik. Pomalo mi je glupo da demantiram te njegove tvrdnje”, rekao je Turudić za N1.

Što se tiče Milanovićeva aludiranja na to da je Turudić mogao znati za mjere koje se provode, predsjednik Županijskog suda rekao je da je za njih saznao naknadno, a ne dok su bile u tijeku.

“To odaje zapanjujuće neznanje predsjednika države, naknadno sam saznao za mjere, išao sam provjeravati stvari kad su krenule da je mogući izvor Županijski sud u Zagrebu. Ja kao predsjednik suda imam pravo na to. Ovo su najobičnije insinuacije, teško mi je to komentirati. Ja godinama nisam kartao, taj nivo mi je posve neprihvatljiv, da predsjednik države tako razgovara sa sucem”, rekao je Turudić.

“Izjava da na Europskom sudu u Strasbourgu ima budala, to je izjava dostojna Lukašenka”, poručio je Turudić te se osvrnuo na komentare predsjednika da je bio loš student. “Nisam bio te sreće u životu da sam spavao u svilenim pidžamama, kao što je on spavao, završio sam u redovnom roku fakultet i završio poslijediplomski studij, 30 godina sam sudac i to mogu reći o sebi”, zaključio je.

Komentiraj