Preminuo od uboda stršljena: Policija u grmlju pronašla mrtvog migranta

 

Prije pet dana u grmlju kod kanala Brežnica u Vukovarsko-srijemskoj županiji policija je pronašla tijelo neidentificiranog muškarca koji je preminuo od uboda stršljena.

Tijelo je pronašao policajac koji je bio izvan službe. Njega je 21. kolovoza oko 18 sati na cesti Otok-Vrbanja zaustavio muškarac i tražio pomoć. Policajac ga je pratio i u obližnjem grmlju kod kanala Brežnica pronašli su beživotno tijelo drugog muškarca. Policajac je odmah pozvao hitnu pomoć i policijske ophodnje, a liječnik je na mjestu događaja potvrdio smrt te utvrdio da nema tragova nasilja.

“Na mjestu događaja proveden je očevid, dok je temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru u NMB Vukovar provedena i obdukcija kojom je utvrđeno da je uzrok smrti anafilaktički šok uslijed uboda insekta (stršljena)”, navodi se u policijskom priopćenju.

Muškarac koji je tražio pomoć afganistanski je državljanin koji je smješten u Prihvatni centar za strance Tovarnik do readmisije zbog ilegalnog prelaska granice. Preminuli muškarac bio je star oko 30 godina, a njegov identitet još se utvrđuje.

Komentiraj