Preminula Leanza Cornett, bivša Miss Sjedinjenih Američkih Država

facebook.com

Leanza Cornett, bivša Miss Sjedinjenih Američkih Država, je preminula u dobi od 49 godina, piše aceshowbiz.com.

Američki mediji prenose kako je američka ljepotica početkom ovog mjesec bila iznenadno hospitalizirana, ali je na kraju preminula od posljedica teže ozljede glave.

Prije nego je 1992. godine postala Miss Floride, glumila je u lik Ariel u predstavi ‘Mala sirena’ u Walt Disney World Resortu. Sljedeće godine je pobjedila na poznatom izboru ljepote i postala Miss SAD-a. Cornett je bila istaknuta televizijska ličnost, glumila je u kazališnim predstavama i serijama, kao što je ‘Melrose Place’.

“Teška srca vas obavještavam da je majka naša dva izvanredna sina Kaia i Averya, moja bivša supruga Leanza, preminula. Uvijek ćemo se sjećati prekrasnog vremena, koje smo proveli zajedno tijekom njezina kratkog boravka ovdje na zemlji” napisao je ne društvenim mrežama njezin bivši suprug, televizijski voditelj Mark Steines. Par se službeno razišao 2013. godine.

Cornett je bila poznata po vedrom duhu i zaraznom osmijehu. Ona je bila prva Miss Amerike, koja je tijekom svoje vladavine promovirala podizanje svijesti o HIV-u i potrebi suzbijanja zaraze.

Komentiraj