Preminula je zvijezda serije “Will i Grace”

Shelley Morrison (83) koja je u seriji „Will i Grace“ glumila otkvačenu kućnu pomoćnicu Rosario Salazar, preminula je u nedjelju u Los Angelesu. Razlog smrti je srčani zastoj nakon kratke bolesti, stoji u službenoj objavi. Shelley Morrison trebala je glumiti samo u jednoj epizodi ove popularne serije i to posljednjoj prve sezone, ali je njezin lik zadržan i u nastavku tako da je glumila u ukupno 67 epizoda, sve do svibnja 2006. godine kada je završeno snimanje serije.

Njezin lik Rosario bit će upamćen po iznimno duhovitim dijalozima sa njezinom razmaženom šeficom Karen Walker (Megan Mullally), dok se u jednoj od epizoda vjenčala sa Jackom McFarlandom (Sean Hayes) kako bi izbjegla deportaciju u Salvador.

Max Mutchnick, jedan od autora serije, rekao je kako su pitali Shelley Morrison bi li ponovo glumila Rosario jer se serija obnovila 2017. godine, ali ona je to odbila tvrdeći kako se glumački umirovila.

Eric McCormack i Debra Messing, glavni glumci serije „Will i Grace“, oprostili su se od Shelley Morrison dirljivim porukama na društvenim mrežama.

Komentiraj