Preminula je Marina Tucaković, autorica nekih od najvećih hitova s ovih prostora

Marina Tucaković, jedna od najpoznatijih glazbenih tekstopisaca u regiji preminula je nakon teške bolesti u 68. godini, potvrdio je za Telegraf.rs, njen suprug, Aleksandar Radulović Futa.

Posljednjih nekoliko godina Marina Tucaković vodila je bitku s rakom dojke, a stanje joj se posljednjih dana pogoršalo.

Zaprimljena je u KBC Dragiša Mišović u Beogradu, gdje je bila na respiratoru.

“Žena je u ekstremno teškom stanju, prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a covid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi odnijela i gripa, a posebno ovako nešto”, rekao je prije dva dana za srpske medije profesor Peđa Savić s KBC-a.

Pisala je pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i mnoge druge. Napisala brojne hitove među kojima su “Što to bješe ljubav” Olivera Dragojevića, “Zora je” Nede Ukraden , “Gas Gas” Severine i druge.

Rođena je u Beogradu 1953. godine gdje je završila svoje osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje, a potom je upisali ekonomski fakultet. Tekstove je počela pisati vrlo mlada. Bila je u braku s poznatim kompozitorom i producentom Aleksandrom Futom Radulovićem s kojim je odradila brojne zajedničke projekte i albume, a imali su dva sina- Milana Radulovića Laću i mlađeg sina Miloša koji je preminuo 2008. godine, a njegovo beživotno tijelo u centru Beograda pronašla je njegova djevojka.

Komentiraj