FOTO: Premijera nove predstave Hit teatra ‘Julijin balkon’

Hit teatar

Ovaj vikend je u zagrebačkom kazalištu Vidra održana svečana premijera nove predstave ‘Julijin balkon’, u produkciji Hit teatra te autorskoj ideji njegove voditeljice Matee Elezović Brdar.
Glumački trio: Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović Brdar, pozabavio se slavnim Shakesperovim kazališnim komadom i najljepšom ljubavnom pričom svih vremena. Svojim maštovitim transformacijama i prpošnom glumačkom igrom poznati kazališni komad je “odjenuo” u pitku, lepršavu komediju sa sretnim završetkom koja je ispraćena dugim pljeskom i komplimentima publike.
Da je smijeh uvijek najbolji lijek, potvrdila su brojna poznata lica iz zagrebačkog glumačkog i javnog života koji su pohrlili u Vidru pružiti podršku kolegama. Tako su iz prvih redova predstavu pratili glumci Robert Kurbaša, Matija Prskalo, Petra Težak, Mirna Medaković, Petra Vukelić i drugi, a nisu je propustili ni književnica Sanja Pilić i redatelj Branko Ištvančić.
“Najviše ocjene”, baš kao u popularnom showu ‘Plesa sa zvijezdama’, predstavi je dala naša proslavljena balerina Almira Osmanović, koja je u Vidru povela životnog partnera, redatelja Jakova Sedlara, a svog je supruga u kazalište izvela i omiljena voditeljica Anja Alavanja-Romac.
Nakon rasprodane premijere i oduševljene reakcije publike, sljedeća izvedba na daskama Vidre zakazana je za subotu 13. travnja.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]