Press/Cinestar/facebook.com

Premijera filma ‘Dolittle’ uz brojne glumce i poznate ličnosti

 

Premijera obiteljskog filma ‘Dolittle’ održana je u Cinestaru Novi Zagreb (Avenue Mall). Među publikom su sjedili glumci, koji su svojim glasovima dali život likovima na velikom platnu.

U prepunoj dvorani su se našla i neka dobro poznata lica s malih i velikih ekrana kao: Borna Fadljević, Zlatko Ožbolt, Marko Ožbolt, Sanja Marin, Jelena Miholjević, Martina Tomčić, Elizabeta Brodić.

Nakon što je sedam godina ranije izgubio suprugu doktor John Dolittle (Robert Downey Jr.), poznati liječnik i veterinar engleske kraljice Viktorije, nevoljko je prisiljen uploviti u epsku avanturu. Mlada kraljica (Jessie Buckley) se teško razbolila pa Dolittle mora ploviti do mitskog otoka u potrazi za lijekom. Na svom putu će povratiti svoju duhovitost i hrabrost, dok se suočava sa starim protivnicima i otkriva čudesna stvorenja. Doktoru se u avanturi pridružuju mladi pripravnik i neobična družina životinja…

U sinkronizranoj verziji glumačku postavu čine Krešimir Mikić kao Dolittle, Marko Ožbolt, Jelena Miholjević, Ognjen Milovanović, Bojan Navojec, Luka Petrušić, Robert Ugrina i drugi.

Režiju potpisuje dobitnik Oscara, Stephen Gaghan, a producentski tim čine Joe Roth, Jeff Kirschenbaum i Susan Downey.

‘Dolittle’ na svoje putovanje po hrvatskim kinima kreće 16. siječnja.

Komentiraj