Premijer sutra otvara Farmu purana

HINA/ Tomislav PAVLEK

Premijer Andrej Plenković sutra će ujutro prisustvovati svečanom otvorenju Farme purana u Brodskom Stupniku. U društvu s premijerom bit će potpredsjednik vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat te ministar financija Zdravko Marić.

Nakon otvaranja Farme purana, premijer će se zaputiti u Slavonski Brod na svečano potpisivanje Ugovora o izvođenju radova i koncesije pod nazivom “Infrastrukturni radovi na lučkom području luke Slavonski Brod s koncesijom za javne usluge”, a s njim će biti ministri Oleg Butković i Zdravko Marić.

Na trećoj etapi sutrašnje turneje, premijer ide u Vinkovce gdje će se održati 5. sjednica Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, savjetodavnog tijela u području koordinacije provedbe i praćenja korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI), instrumenata i programa Europske unije, Europskoga gospodarskog prostora i nacionalnih izvora u okviru Projekta Slavonija, Baranja i Srijem.

Sjednici će, uz premijera, prisustvovati i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, potpredsjednik vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministar financija Zdravko Marić, ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić, ministar državne imovine Goran Marić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić te ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Komentiraj