Štromar najavio smjenu šefa APN-a, slučaj komentirao i Plenković

Prvi čovjek APN-a Krešimir Žunić, kako je otkrio RTL, kupio je stan, zajedno sa sinom, u POS-ovoj zgradi u Zadru, i to za manje od 1000 eura po četvornom metru. Žunić je u ime APN-a sjedio i u povjerenstvu koje odlučuje o POS-ovim stanovima.

“Pa što će premijer misliti o meni, majketi, kako sam sposobna čovjeka napravio, ne može sebi pripomoći, a trebao bi servisirati usluge građana”, rekao je Krešimir Žunić, HDZ-ov v.d. direktora APN-a u razgovoru s RTL-ovom novinarkom.

Sve je danas komentirao i premijer Andrej Plenković.

“Neobična izjava i cijela ta situacija, imat ću razgovor s ministrom Štromarom, vidjet ću o čemu se radi i što ćemo poduzeti. Nisam imao informacije o tome… Ništa dobro nisam vidio u tome”, rekao je Plenković u srijedu, prenosi N1.

Ministar Predrag Štromar danas je najavio Žunićevu smjenu.

“Predao sam DORH-u svu dokumentaciju koju sam dobio od novinarke. Moramo sve provjeriti, kontroliramo je li možda i netko drugi iz APN-a na taj način riješio svoje stambeno pitanje”, rekao je Štromar.

Slučaj oko Žunića komentirao je i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković kazavši da je svašta vidio i doživio u politici, ali da takvo što nikada. “Tu je svaki komentar suvišan. Svašta sam vidio i doživio u politici, ali to što sam sinoć kada sam gledao prilog, još nikada nisam vidio”, kazao je Butković.

Kazao je i da mu je bilo neugodno što su članovi iste stranke.

Direktor APN-a od APN-a kupio POS-ov stan, on ne vidi u tome problem

Komentiraj