Prema neslužbenim informacijama, Vanđelić neće biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba

Damir Vanđelić ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba, neslužbeno je N1 televiziji u srijedu potvrđeno od suradnika čelnika Fonda za obnovu Zagreba.

Sužbeni razgovori oko kandidature, dodaju izvori, zapravi nikad nisu ni vođeni pa nije bilo ni postavljanja uvjeta o kojima pišu neki mediji. Vanđelić je zaključio, navode, da je oko Fonda za obnovu previše posla.

Damir Vanđelić u srijedu u 09:30 sati održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti dosadašnje aktivnosti Fonda za obnovu, sve troškove Fonda, te isplate naknade šteta uzrokovanih potresom.

HDZ: “Bespredmetno je tvrditi da bi postavljao bilo kakve uvjete”

“Ništa od navedenog o nekakvim uvjetovanjima gospodina Vanđelića nije istina. Bespredmetno je tvrditi da bi gospodin Vanđelić uopće postavljao bilo kakve uvjete HDZ-u vezane za lokalne izbore.

Uloga gospodina Vanđelića je vođenje Fonda za obnovu nakon potresa te o operativnim aktivnostima daje obavijesti članovima Vlade. Sve ostalo su medijske spekulacije.

HDZ ide na izbore u Zagrebu s namjerom da pobijedi, kao što je i pobijedio u sve 4 zagrebačke izborne jedinice na parlamentarnim izborima.

HDZ će na vrijeme predstaviti svog kandidata i tim za Zagreb”, priopćili su u utorak navečer iz HDZ-a

Komentiraj