Bregana opet otvorena, utvrđeno je da nije bilo bombe

Hrvatski autoklub javlja kako je zbog policijskog postupanja prekinut promet na graničnom prijelazu Bregana u oba smjera. Promet se preusmjerava na granični prijelaz Bregana Naselje.

Slovenski 24ur.com piše kako je navodno nađen kovčeg u kojemu bi mogla biti bomba. Prema njihovim informacijama skeneri su otkrili bombu u jednom koferu, on je izoliran, a osoba u čijem je vlasništvu je pritvorena.

24ur piše kako iz pouzdanih izvora doznaju da je eksplozivna naprava detektirana u koferu u Flixbusu koji je iz Hrvatske ulazio u Sloveniju. Kofer je u vlasništvu ruskog državljanina.

Na mjestu događaja nalaze se pirotehničari.

Oko 11:40 ponovno je pušten promet preko graničnog prijelaza Bregana koji je oko sat i pol bio zatvoren zbog pronalaska sumnjivog predmeta.

Kovčeg s navodnom bombom je bio izoliran, a muškarcu koji je vlasnik kovčega stavljene su na ruke lisice, prenijela je POP-TV.

Jedan od putnika iz autobusa za Dnevnik.hr ispričao je ranije da nije bilo panike i da su svi putnici strpljivo čekali nastavak putovanja. Portal piše i da u autobusu nije bila bomba, već – muzička oprema za uštimavanje klavira.

Komentiraj