Predstavnici Našeg Hajduka održali sastanak s Nadzornim odborom Bilih

U petak, 24. travnja, održan je video sastanak između predstavnika udruge Naš Hajduk i članova Nadzornog odbora Hajduka. Udruga je tom prilikom putem društvenih mreža priopćila:

Predstavnici Našeg Hajduka, tajnik Luka Domikulić te članovi Upravnog odbora Ante Krnić i Miro Živković održali su jučer video sastanak s članovima Nadzornog odbora HNK Hajduk Split.

Pozdravljeno je usvajanje ranijeg prijedloga Našega Hajduka o organizaciji Skupštine u ožujku s ciljem da se kroz uvid u planove i izvještaje osigura što veći stupanj transparentnosti.

S obzirom na novonastale okolnosti uzrokovane pandemijom i nemogućnost održavanja Skupštine 15. ožujka Naš Hajduk je iznio nadzornicima prijedlog da predsjednik Uprave izvijesti dioničare o trenutnoj situaciji u klubu te planovima za buduće razdoblje.

Nadzorni odbor obavijestio je kako izrada strategije ide planiranim tokom, a od strane Našeg Hajduka istaknuta je važnost da ona bude javno prezentirana te usvojena na Skupštini kluba.

Naglasak je iznova stavljen i na važnost jačanja upravljačke strukture.

Nastavno na raniji prijedlog da se u poslovanje kluba uvede compliance sustav kojim bi se jamčila dodatna transparentnost te koji će raditi na unapređenju usklađenosti poslovanja s unutarnjim i vanjskim propisima i standardima rečeno je kako je taj proces pokrenut te će s njime biti pravovremeno upoznati svi dioničari.

Komentiraj