Predstavnici Cibone položili vijenac na Draženov grob: “Njegova najveća medalja je ljubav naroda”

Predstavnici košarkaškog kluba Cibona Mladen Bušić, Domagoj Čavlović i Roko Prkačin u nedjelju su vijenac i zapalili svijeću na grobu Dražena Petrovića na Gradskom groblju Mirogoj, povodom obilježavanja 27. obljetnice smrti ovog velikana hrvatske i svjetske košarke.

Polaganju vijenaca pristustvovala je i Draženova majka, Biserka Petrović, koja se prva obratila medijima. “Ljubav naroda prema Draženu je neopisiva. Zbog toga svi možemo biti ponosni na njega. Ne samo obitelj i prijatelji, već svi mi skupa što se rodio i djelovao na ovim prostorima i što je zastupao svoju zemlju na jedan takav način. Tek sad dobivam neke stvari iz Amerike, kako je to radio u vrijeme rata. Hvala narodu za ljubav. Najveća Draženova medalja je ljubav naroda. Zato je sada ponos na prvom mjestu, a tugu čuvamo za sebe”, kazala je Biseka Petrović.

U ime kluba obratio se i predsjednik Mladen Bušić: “Danas se sa ponosom sjećamo prije svega velikog čovjeka, a zatim vrhunskog sportaša Hrvatske, Europe i svijeta. Košarkaški klub Cibona, grad Zagreb i Republika Hrvatska zauvijek će pamtiti Dražena. Nikad ga neće zaboraviti, Dražen će živjeti vječno”.

Komentiraj