Predstavljen novi dres Hrvatske

 

“Čekanje je gotovo – ponosni smo predstaviti nove dresove hrvatske reprezentacije”, objavio je HNS u utorak i pokazao kako će izgledati novi dresovi viceprvaka svijeta.

Svoju premijeru dresovi će imati na na prvoj utakmici Lige nacija, 5. rujna, na gostovanju kod aktualnog prvaka Europe i osvačaja prve Lige nacija Portugala.

“U novoj kolekciji, na tradicionalnom prvom dresu su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, dok se plava linija spušta uz bočni dio torza.

Unutar dresa otisnute su riječi “Hrvatska” i “Vatreni” kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Iste riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak”, navodi HNS u priopćenju.

HINA/ Nike/ HNS

“Hrvatska je uvijek silna inspiracija Nikeu zbog snage njenog identiteta. Novi prvi dres je vjeran hrvatskoj nogometnoj baštini, dok je pričuvni dres još jedna odlična interpretacija hrvatskog dizajna za igrače i navijače”, izjavio je Scott Munson, dopredsjednik nogometnog odjela Nikea.

“Sviđaju mi se novi dresovi, mislim da će nam odlično odgovarati. Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi – to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali”, kazao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

HINA/ Nike/ HNS

Komentiraj