Divan život s kućnim ljubimcima dočaran je na besplatnoj predstavi ‘pazi.mazi.voli.’ u zagrebačkom Art parku.

U zabavnoj predstavi kazališta Mala scena i tvrtke Purina uživala su djeca svih uzrasta zajedno s roditeljima, ali i svojim četveronožnim članovima obitelji. Uz glumce koji su poveli svoje kućne ljubimce, predstavu nije propustila ni glumica Ines Bojanić.

“Zaista lijepo. U ovakvom ambijentu na otvorenom i još uz ljubimce. Jedna zaista humana predstava, gdje ne moraš psa ostaviti kod kuće”, prokomentirala je glumica.

Kako je ljeto vrijeme najučestalijeg napuštanja kućnih ljubimaca, kazalište Mala scena i tvrtka Purina odlučili su sve sadašnje i buduće vlasnike kućnih ljubimaca podsjetiti na prednosti i ljepotu suživota.

Predstava ‘pazi.mazi.voli.’ novi je hit kazališta Mala scena, a nastala je u sklopu inicijative za promicanje udomljavanja pasa i odgovornog vlasništva. Kako se briga o životinjama uči od malih nogu, Purina i Mala scena odlučile su te prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričati mališanima na njima zabavan način.

Uskoro kreće ljetna turneja u sklopu koje će se publici diljem Republike Hrvatske predstaviti topla priča o prijateljstvu kroz koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu te im okrene život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.

Sinopsis predstave napisala je mlada autorica Dina Vukelić, a dramaturški ga je obradila Nina Horvat, dok je redateljsku palicu preuzela dugogodišnja suradnica Male scene – Nora Krstulović. Leu, Juraja i Čupka su oživjeli glumci – Vanja Ćirić, Davor Kovač i Aleksandra Demše i sve to uz pseći konzultantski tim kojeg čine Bowie, Luna, Tessa i Frida.

Tvrtka Purina je nedavno pokrenula inicijativu pazi.mazi.voli. koja edukacijom građana nastoji spriječiti napuštanje kućnih ljubimaca, što dugoročno utječe na poboljšavanje dobrobiti kućnih ljubimaca, života njihovih vlasnika i društva u cjelini.

#WeAreBetterWithPets

Komentiraj