Predsjednik talijanskog trećeligaša na skuteru upao na teren, štakom mahao prema sucu

Finiš je sezone, neke iznimno važne utakmice igraju se diljem Europe a paralelno s tim raste i napetost. Očekivano, napetosti je puno u Italiji, naravno i na nižim razinama. U subotu navečer, na primjer, igrale su se utakmice kvalifikacija za ulazak u talijansku Seriju B a ogled Lecca i Pordenonea obilježio je predsjednik domaćeg kluba Paolo Di Nunno koji se nikako nije mogao pomiriti s odlukom suca da u 86. minuti dosudi kazneni udarac koji je gostima donio minimalnu pobjedu u prvoj utakmici četvrtine finala.

Di Nunno, inače vlasnik tvrtke Elettronica Video Games koja se bavi proizvodnjom aparata za igre na sreću, ušao je na teren i štakom koja mu pomaže pri hodanje zamahivao prema sucu, a kada su ga njegovi igrači nakon tri-četiri minute uspjeli nagovoriti da se povuče s terena, pri odlasku je na skuteru kojim se koriste invalidi prošao ispred suparničkog gola i tamo se usput verbalno zakačio sa gostujućim vratarom.

Komična scena, ali ima toga u Italiji.  Pordenone i Lecco, za kojeg igra bivši član Zagreba i mlađih hrvatskih reprezentativnih selekcija Vedran Celjak, uzvrat igraju u srijedu, ukupni pobjednik će u polufinalu igrati protiv boljeg iz utakmica Pescare i Entelle, prva utakmica završila je 2-1 za bivši klub Blaža Sliškovića i Ante Vukušića.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner