Predsjednik Milanović uzvratio Vedrani Rudan: “Ona je polupismeno, vulgarno piskaralo”

Predsjednik Zoran Milanović na Facebooku se obrušio na spisateljicu Vedranu Rudan, koja ga je u razgovoru za N1 nazvala “divljakom koji nije ništa učinio za Hrvatsku”. Vedranu Rudan nazvao je polupismenim piskaralom.

“Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma.

Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita; Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima”, napisao je predsjednik na svom Facebook profilu

Vedrana Rudan je u srijedu oštro kritizirala Milanovića. “On je jedan u nizu potpuno nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze, divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa. On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e ima ružno ime, ta udruga je čudo učinila za žene. Njemu govoriti bilo što je gubljenje vremena jer je taj čovjek potkapacitiran, intelektualno nevin, to je banalna fraza, ali ja u to iskreno vjerujem”, poručila je.

O izjavi Milanovića da nije isto ako o zlostavljanju progovara glumica koja je dobro plaćena za svoj posao, koja se ne diže iz kreveta za manje od pet milijuna dolara, i obična radnica.nije isto ako o zlostavljanju progovara glumica koja je dobro plaćena za svoj posao i obična radnica, Rudan kaže: “Svako Milanovićevo dizanje ne vrijedi ni pet para, a kamoli jedan dolar i na svom sam blogu rekla da bi za Hrvatsku bio spas kad se on uopće ne bi dizao iz kreveta, nego da ostane u nejmu i hrče tamo do kraja amandata. Taj čudak i taj mačo divljak nam zaista ne treba. Ja nisam razočarana u Milanovića, nego u narod kojeg ga je izabrao. Ako Hrvatskoj treba takav karakter eto joj ga”, smatra Rudan.

Vedrana Rudan o cijepljenju ministara: “Imali su dobru namjeru samo zato jer pojma nemaju gdje žive”

Komentiraj