Predsjednik Milanović u Kninu na dodjeli beretki ‘Paucima’

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović u srijedu će u Kninu prisustvovati svečanosti dodjele beretki pripadnicima 3. mehanizirane bojne “Pauci” Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske vojske, koja slijedi tradiciju proslavljene udarne splitske 4. Gardijske brigade iz Domovinskog rata.

Milanović je prvo sudjelovati na obilježavanju 30. godišnjice uspostave Policijske postaje Kijevo i položiti vijenac kod središnjeg križa ispred crkve Sv. Mihovila. Predviđen je i prigodni govor predsjednika. Potom će sudjelovati na svečanoj prisegi i dodjeli beretki pripadnicima 3. mehanizirane bojne “Pauci” Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

U vojarni “4. gardijske brigade Pauci” u Kninu u 11 sati održat će se svečanost u povodu uručenja beretki pripadnicima 3. mehanizirane bojne Pauci Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske. Svečanosti će nazočiti ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Komentiraj