Asus

Predsjednik kompanije ASUS Jonney Shih predstavio inovacije na sajmu IFA 2015

Sjajna linija mobilnih, lifestyle i kućnih računala, kao i potpuno novi gejming proizvodi iz serije Republic of Gamers

Predsjednik tvrtke ASUS Jonney Shih najavio je nove proizvode na sajmu IFA 2015 koji se održava u Berlinu u Njemačkoj.

“Ponosni smo što korisnicima možemo ponuditi nevjerojatno Zen iskustvo uz postizanje savršene ravnoteže između estetike i dobrih performansi,” izjavio je gospodin Shih. “Suvremena linija proizvoda inspiriranih Zen dizajnom osiguravaju ne samo najintuitivnije korisničko iskustvo, već donose i luksuz u kojemu svi mogu uživati.”

ASUS ZenWatch 2_2 sizes(1)

ZenWatch 2 je evolutivni model originalnog ZenWatch sata sa nevjerojatnom baterijom koja traje dva dana, a dolazi u dvije veličine, tri boje kućišta i 18 varijanti remenja.

ASUS-ZenPad-S-8-0ZenPad S 8.0, ZenPad 8.0 i ZenPad 10 su elegantni i moćni  Android tableti. Pioniri su u inovativnim tehnologijama koje podrazumijevaju integriran vrhunski DTS-HD zvuk™, kao i zamjenjive covere za ZenPad 8.0.

Zen AiO S_The art of performance in stunning detailZen AiO S je lijep i moćan all-in-one PC koji spaja umjetnost i najnovije tehnologije.

ASUS RT-AC5300RT-AC5300 je veoma brz 802.11ac ruter  koji može kombinirati ukupnu brzinu od 5334Mbit/s s vrhunskom stabilnošću.

ASUS VivoStick PC_3 colors

Revolucionarni VivoStick PC je minijaturni PC koji pretvara bilo koji TV s HDMI portom u potpuno funkcionalan Windows 10 PC koji možete kontrolirati pametnim telefonom.

ASUS Zenfone Zoom

ZenFone Zoom je najtanji smartphone koji ima kameru s 3X optičkim zumom.

Komentiraj