PREDSJEDNIK HAJDUKA NAKON OKRŠAJA U LOŽI ‘Suzdržavam se kada nas kradu na terenu, ali morao sam zaštititi svog najbližeg suradnika’

HINA

Predsjednik Hajduka Ivan Kos oglasio se dan nakon incidenta u loži poljudskog stadiona, piše Slobodna Dalmacija.

“Za početak, nikakvo nasilje i fizički sukob u loži nije se dogodio. Došlo je do verbalnih provokacija i naguravanja kojem nikako nije mjesto u loži i zbog kojeg se kao predsjednik Hajduka ispričavam ne onima koji su u tome sudjelovali nego svim gledateljima, sponzorima i onima koji žele zdrav hrvatski nogomet”, objašnjava Kos.

“Cijela priča kreće s nizom provokacija i dobacivanja od strane direktora Dinama tijekom utakmice te najviše na samom kraju utakmice, posebno kod rezultata 1-2. Nitko od nas na to nije reagirao niti se osvrtao. Nakon dosuđenog jedanaesterca, Mario Branco upozorio je na ranije neprimjereno ponašanje što je dovelo do rasprave između njega i Svetine, na što se ustaje njihov financijski direktor i fizički reagira prema Brancu”, dodaje.

“Tada sam reagirao, u želji da zaštitim sportskog direktora i došlo je do naguravanja, ali ponavljam, nikakvih udaraca niti fizičkog incidenta nije bilo. Kao predsjednik Hajduka suzdržavam se kada nas kradu na terenu, suzdržavam se kod provokacija u loži, ali nemoguće je suzdržati emocije kad vidite da netko, pored svega toga fizički reagira prema mom najbližem suradniku. Ne mogu ne spomenuti grozan incident gađanja gledatelja na zapadnoj tribini raketama od strane gostujućih navijača koji samo srećom nije izazvao posljedice. Očekujem od policije da zaštite naše gledatelje od takvih napada, a mi ćemo sigirno odraditi svoj dio. Kao predsjednik Hajduka odgovornost za stanje u loži preuzimam na sebe i sigurno ćemo idući put reagirati mudrije i kroz rad zaštitarske službe prevenirati ovakve situacije”, zaključio je Kos.

Komentiraj