Predsjednica u Rijeci, uoči utakmice na Korzu se fotografira s navijačima

Uoči večerašnje utakmice Hrvatske i Slovačke na  riječkoj Rujevici središte grada prepuno je navijača iz svih djelova Hrvatske i inozemstva, a  unatoč kiši koja ne prestaje padati svi su u dobrom raspoloženju, pjevaju i poručuju da očekuju pobjedu Vatrenih koje će bodriti s prepunih  tribina.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je već stigla u Rijeku, prošetala je središtem grada i na Korzu privukla pažnju naših, ali i slovačkih navijača s kojima zastaje u razgovoru i , naravno, fotografira se. Na Rujevici se očekuje i premijer Andrej Plenković kao i brojni ministri.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kako su najavili meteorolozi navečer  i  krajem dana oborine će biti obilne , jugo će jačati, zbog čega je, rekla je meorologinja Pomorskoga meteorološkog centra Rijeka Josipa Kuzmić, Državni hidrometorološki zavod za sjeverni Jadran izdao crveno upozorenje. Stoga je obavezno na Rujevici imati kabanicu.

 

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Utakmica počinje u 20:45 sati i ključan je kvalifikacijski ogled za plasman na Europsko prvenstvo. Pobjeda ili podjela bodova Vatrene vodi na Euro, dok će u slučaju poraza Hrvatska ovisiti o drugim rezultatima.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u petak navečer poručio je kako se “Vatreni moraju postaviti kao favoriti i dati sve od sebe.” Naglasio je kako su proteklih dana imali tri jako dobra treninga, na kojima su svi igrači pokazali da su motivirani i fokusirani.

“Tko god izađe, dat će sve od sebe. Očekujem maksimalan angažman bez obzira na vremenske prilike,” rekao je Dalić.

Komentiraj