PREDSJEDNICA “Svima puno uspjeha u školi”

kolinda grabar kitarović facebook

U povodu početka nove školske godine poruku učenicima, učiteljima i roditeljima poslala je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

“Drage učenice i učenici, roditelji, učiteljice i učitelji, profesorice i profesori i svi djelatnici u sustavu obrazovanja,

Nova školska godina uvijek iznova nosi novo uzbuđenje, posebno učenicima koji polaze u prvi razred osnovne, ali i srednje škole.

Od ove školske godine neki će od vas pohađati novi program koji je pripremilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja pod nazivom „Škola za život“. On već u svojem nazivu sadrži ono što obrazovanje i mora biti – učenje koje će vas naučiti spoznati i rješavati životne probleme služeći se znanjem sažetim iz svih predmeta, kao i njegovanjem produktivnih odnosa međusobnog poštovanja i pozitivnog natjecanja.

Drage cure i dečki, želim vam svima puno uspjeha u školi. Pronađite svoje interese i talente, njegujete ih i razvijajte. A vama, poštovani učitelji i profesori, želim vedrinu i zadovoljstvo u radu s vašim učenicima, kako bi vas pamtili po ljubavi i predanosti vašem pozivu, te svaku potporu države i lokalne zajdnice

Sretno svima!”, stoji u poruci koju je Grabar-Kitarović objavila na svom Facebook profilu.

Komentiraj