Predsjednica seli svoj Ured u Karlovac

HINA/ Dario GRZELJ

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjejak će svoj Ured privremeno izmjestitit u Karlovac. Biti će to četrnaesto izmještanje Ureda predsjednice, a u Karlovcu će predsjednica biti do srijede, izvijestili su iz Ureda predsjenice.

Program posjeta započet će u jutarnjim satima ponedjeljka, ispred zgrade Županije, gdje će zajedno sa županom Damirom Jelićem i gradonačelnikom Grada Karlovca Damirom Mandićem nazočiti podizanju predsjedničke zastave. Nakon obraćanja nazočnima Predsjednica će u Privremenom uredu u zgradi Karlovačke županije održati radne sastanke s predstavnicima Županije, saborskim zastupnicima, gradonačelnicima i načelnicima, predstavnicima nacionalnih manjina, udrugama hrvatskih branitelja i predstavnicima Veleučilišta Karlovac te s udrugama i pojedincima s područja Karlovačke županije.

Predsjednica će se sastati i s ministrom vanjskih poslova Alžirske Narodne Demokratske Republike Abdelkaderom Messahelom koji se nalazi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj. Grabar Kitarović će danas posjetiti i karlovačku Osnovnu školu „Dragojla Jarnević“, gdje će u nastavku projekta „Hrvatska čita“ zajedno s djecom čitati ulomke iz djela Ivane Brlić Mažuranić, a potom će posjetiti tvrtku „HS Produkt“ d.o.o.

Komentiraj