Predsjednica prihvatila pokroviteljstvo antifašističke obljetnice Dana pobjede

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovića ipak je odustala od micanja biste Josipa Broza tita iz Ureda predsjednice na Pantovčaku, doznaje Nacional od izvora iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske. Predsjednica smatra da u ovom trenutku ima važnijih stvari kojima bi se trebala baviti, prije svega loša gospodarska situacija i loš financijski položaj velikog broja hrvatskih građana.

[quote_box_center]

  • Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovića ipak je odustala od micanja biste Josipa Broza tita iz Ureda predsjednice na Pantovčaku

[/quote_box_center]

“Ta bista u situaciji kada u Hrvatskoj postoji velik broj gladne djece nije prioritet, nego su prioritet blokirani računi građana. Zbog toga je predsjednica usmjerila svoju pažnju na slanje Ovršnog zakona na ocjenu ustavnosti”, rekao je za Nacional izvor iz Ureda predsjednice.

Isti nam je izvor potvrdio i da je predsjednica već počela prihvaćati pokroviteljstvo nad raznim događajija, a među prvim je pokroviteljstvima koja je rado prihvatila i ono na zahtjev Saveza antifašističkih boraca nad proslavom Dana pobjede 9. svibnja, kad će se obilježiti 70 godina od kraja II. svjetskog rata.

Komentiraj