Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pratila je jučerašnji doček hrvatskh srebrnih nogometnih reprezentativaca na središnjem zagrebačkom Trgu.

“Nisam mogla izdržati, a ne doći, bila je duga noć. Jutros nisam mogla spavati od uzbuđenja, pomiješanih osjećaja i ponosa i radosti, a malo i tuge što nismo pobijedili jer smo dosta bili bolji. To nam svi priznaju i predsjednik Macron. Falilo je malo sreće. Iznimno mi je drago što nas cijeli svijet doživljava ne čak kao moralne pobjednike, ali pobjednike koji su osvojili srca”, kazala je predsjednica za RTL.

Komentirala je i svoje euforično ponašanje na stadionu u Moskvi nakon finala Svjetskog prvenstva. Kazala je da ju je ponijela atmosfera na stadionu i da se nije htjela suzdržavati.  “Htjela sam biti čovjekom, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogroman u srcu i koja je napravila ogroman uspjeh”, dodala je predsjendica.

Komentiraj