Pred naplatnom postajom Lučko (A1) u smjeru Zagreba kolona je oko 2 kilometra, u smjeru mora oko 500 metara, a pred naplatom Demerje nema dužih čekanja, izvijestio je u subotu poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK), napominjući da se zbog pojačanog prometa vozi usporeno u koloni.

Na autocesti A1 na čvoru Zadar 1 u smjeru Splita kolona je oko 500 metara; na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru GP Macelj na naplatnoj postaji Trakošćan oko 1,5 kilometar i vozila se povremeno zaustavljaju prije tunela Frukov Krč; pred graničnim prijelazom Bajakovo (na izlazu iz Hrvatske) kolona osobnih vozila je oko 3 kilometra, a na autocesti A4 Goričan-Zagreb na naplatnoj postaji Goričan u smjeru Mađarske oko 700 metara.

Zbog prometnih nesreća na 40. kilometru autoceste A3 Bregana-Lipovac prije čvora Ivanja Reka u smjeru Lipovca te na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Popovec i Sveta Helena, na 83. km u smjeru Varaždina vozi se jednim trakom usporeno u koloni.

Pojačan je promet na glavnim prometnicama i cestovnim graničnim prijelazima, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, zagrebačkoj obilaznici.

Komentiraj

PREKOHINA/ Tomislav PAVLEK
Podijeli objavu
Prethodni članakPremijer Plenković Francuskoj čestitao Dan Bastilje
Sljedeći članakKerber osvojila Wimbeldon
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.