Požurite po preostale ulaznice za Medvedgradske glazbene večeri

Grgo Jelavic/PIXSELL

Vrhunskim izvođačima i pozornici pod zvijezdama teško je odoljeti!

Nakon vijesti da su prodane sve ulaznice puštene u pretprodaju za nastup Amire Medunjanin (četvrtak, 13.07.), svima koji su i ove godine željeli uživati u Medvedgradskim glazbenim večerima ne preostaje drugo, no požuriti po karte za koncerte grupa The Bambi Molesters (srijeda, 12.07.).

Osim spomenutih izvođača koji će nastupati na velikoj pozornici, svoje će mjesto u programu pronaći i neka nova imena domaće glazbene scene za koje je rezervirano mjesto u programu  Akustika na vrhu kule.

Više informacija o događanju mogu se pronaći na FB: medvedgradske glazbene večeri i web stranicama organizatora – Centra za kulturu i film Augusta Cesarca (www.centarcesarec.hr) i Parka prirode Medvednica (www.pp-medvednica.hr). Za dodatne informacije posjetitelji će morati pratiti i razvoj vremenske prognoze. U slučaju lijepog vremena, organizatori će otvoriti dodatnu prodaju ulaznica nekoliko dana prije nastupa.  U slučaju kiše, koncerti će se preseliti u intiman prostor Kina Kinoteka u Kordunskoj ulici br. 1.

Ulaznice se mogu nabaviti putem internetske stranice www.ulaznice.hr i na prodajnim mjestima istog sustava: Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, AquariusRecords, Croatia Records…

Program Akustika na vrhu kule ne plaća se posebno i njemu će moći nazočiti trideset dovoljno brzih kupaca koji pri kupnji ulaznica izaberu dodatni spomenuti program.

Zvučna imena izvođača, ambijent drevnih zidina Medvedgrada, dašak avanture i neizvjesnosti najbolji su razlog zašto posjetiti ovaj boutique festival s najljepšim pogledom na hrvatsku metropolu.

Komentiraj