Poznato je koja će glumica zamijeniti Charlize Theron u ulozi Furiose

George Miller, redatelj filma „Pobješnjeli Max“, prije nekoliko mjeseci najavio je kako će njegov slijedeći projekt biti film „Furiosa“, prequel filma „Pobješnjeli Max: Divlja cesta“. U središtu filma biti će lik Furiose koju je je u „Divljoj cesti“ glumila Charlize Theron. Film će se baviti mladom Furiosom i iako je isprva bilo najavljeno kako će i mladu Furiosu glumiti Charlize Theron, George Miller rekao je u svibnju da se to neće dogoditi. Charlize Theron ima 44 godine a Miller je najavio kako će tražiti glumicu u dvadesetim godinama koja će glumiti Furiosu. Konačno, odabir je pao na 24-godišnju Anyu Taylor-Joy.

Anya Taylor-Joy najavljuje se kao nova mlada hollywoodska zvijezda. Trenutno je u hrvatskim kinima gledamo u filmovima „Novi mutanti“ i „Radioaktivna“. Njezin uspon započeo je prije tri godine ulogom u filmu „Split“ redatelja M. Nighta Shyamalana, a isti redatelj ju je angažirao godinu dana kasnije u svom filmu „Glass“. Slijedila je uloga u tv seriji „Peaky Blinders“, da bi početkom ove godine glumila glavnu ulogu u filmu „Emma“, ekranizaciji djela Jane Austen.

O radnji filma „Furiosa“ trenutno se ne zna mnogo, ali je objavljeno da će pored Anye Taylor-Joy u filmu glumiti i Chris Hemsworth te Abdul-Mateen II.

Komentiraj