POZNATI MENADŽER: ‘Hrvatski vratar blizu je prelaska u milanski Inter! Držimo fige’…

Autor:

Photo: RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS/PIXSELL

Photo: RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS/PIXSELL

Jedna od rijetkih polemika oko Dalićevog spiska za Euro 2024 vodila se oko trećeg vratara. Livaković neupitan, Ivušić pričuva, a novi član Augsburga Labrović opcija br. 3. Mnogi su htjeli da u reprezentaciji bude dečko koji je sad na radaru jednog od najvećih svjetskih klubova, prvaka Italije


Inter igra vrhunski nogomet, Inter dominira Italijom i Inter ima vrhunskog vratara. Švicarac Yan Sommer prošlu je sezonu branio kolosalno, sad je naravno na Euru kao ‘jedinica’ svoje reprezentacije.

Ali Sommeru su 35 godine već, a planetarno veliki klubovi ne bi bili takvi, ne bi imali taj šampionski gen da u svakom prijelaznom roku ne gledaju bar 2-3 sezone unaprijed.

VELIKI UDARAC Španjolska u problemima, dan prije utakmice: Na Hrvatsku moraju bez ključnog igrača

Pa Inter već traži čuvara mreže koji će sljedeću sezonu biti pričuva Sommeru, polako dobivati šansu da bi od 2026. postigao ono što 99 posto vratara samo sanjati može: stati među vratnice na San Siru s FC Internazionale grbom na prsima.

Prva opcija je 26-godišnji Španjolac Josep Martínez, aktualni golman Genoe. Ali… Iz Ligurije traže veliki novac pa se Inter osigurava pričuvnom varijantom.

BESPLATNO Evo gdje gledati Euro: Njemačka – Škotska. A danas imamo i hrvatski triler: Orijent – Kustošija

A jedan od najpoznatijih nogometnih menadžera na svijetu, Federico Pastorello, bez ikakve zadrške otkriva: ta varijanta je – Hrvat!

“Istina je, ozbiljno smo razgovarali s upravom Intera o angažmanu Dominika Kotarskog! Zasad Nerazzurri imaju drugu ime na umu, ali Kotarski (24) je najvrjednija alternativa za prvake Italije. Jako dobar, a mladi vratar. I zato… Držimo fige. Nadamo se da Inter neće dobiti ono što kao prvo želi nego se okrenuti onome koji bi po meni bio najbolje rješenje, prema Hrvatu Kotarskom”, rekao je Pastorello, a prenosi apeninski ‘mercato’ insajder Gianluca Di Marzio.

Okay. Drž’mo fige. Iz PAOK-a u Inter… Kakav bi to skok u karijeri bio!

JANDROKOVIĆ VODI I SINA Evo koji će hrvatski političari uživati na Europskom prvenstvu

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.