Poznati londonski klub Fabric zabranjuje fotografiranje i snimanje mobitelima

Londonski noćni klub Fabric zabranit će fotografiranje i snimanje mobitelima na plesnom podiju kada ponovno otvore vrata kluba 23. srpnja.

Uprava kluba je putem društvenih mreža objavila da želi da ubuduće njihovi gosti uživaju u momentu boravka u klubu zbog čega su se odlučili za zabranu fotografiranja i snimanja mobitelima.

“Fabric je londonski dom za underground glazbu, čiji je cilj uvijek bio stvoriti osjećaj slobodnog izražavanja na plesnom podiju. Kako se približavamo ponovnom otvaranju, u klubu uvodimo strogu politiku bez fotografija i videozapisa. Uživajte u momentu i odložite telefon, uživajte u noći.“,  navodi se u službenoj izjavi uprave kluba Fabric.

U izjavi dostavljenoj Mixmagu, suosnivač klub Fabric Cameron Leslie izjavio je: “Ubuduće želimo ponovno naglasiti politiku kluba tako da potičemo ljude da uživaju u trenutku, da imaju zaštitu na plesnom podiju i izbjegnu stres ili anksioznost na društvenim mrežama. Riječ je o poštivanju događaja, umjetnika i ostalih plesača.”

Klub Fabric će se otvoriti 23. srpnja maratonskim neprekidnim 42-satnim vikendom iako je trebao otvoriti svoja vrata u lipnju, ali je bio prisiljen odgoditi otvaranje nakon što je britanska Vlada najavljeni datum 21. lipnja za ublažavanje epidemioloških mjera odgodila za mjesec dana.

Komentiraj