Pred predstavnicima medija, prijatelja i gastro gurmana predstavljen je novi menu i koncept restorana Batak Beer&Grill.

Novi Batak Grill&Beer ujedno je i jedini Batak restoran koji u sklopu svoje ponude ima Craft Beer Bar te nudi više od 50 vrsta craft piva. Uz pomoć vrhunskih domaćih pivara, izabrana su najbolja regionalna i svjetska craft piva.

Majstor pivar Krešo Marić iz Daruvarske pivovare ovom je prigodom predstavio novo pivo Imperial IPA Petog elementa.

“Imperial IPA pivo spravljeno je u pravom maniri i duhu crafta. To je emocija koja se prenosi u priču – ono je jedan autorski projekt”, naglasio je Krešo Marić.

Prateći svijetske trendove i gastro ponudu u Gradu Zagrebu, Batak tim je odlučio svojim gostima priuštiti nešto novo i drugačije. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji vole uživati i u modernom uređenju interijera su napokon došli na svoje. Nova lokacija je zamišljena, osim za privatna druženja, evente i obiteljske večere, kao i moderan bar. Ono što ovaj restoran čini posebnim prvenstveno je hrabrost da se promijeni vizualni identitet već dobro poznatog brenda. Novi interijer tako bi se lako mogao smjestiti u bilo koji svjetski velegrad, a restoran je zadržao ugodan ugođaj u kojem svaki gost može naći mjesto za sebe.

Batak uskoro planira otvorenje još dva restorana koji će se tako pridružiti već dobro poznatim lokacijama u Zagrebu (Centar Cvjetni, Golf tereni, Kvatrić, Rudeš, Savica) Sesvetama i Zaprešiću.

Sve novosti možete pratiti na njihovoj Facebook, Instagram i web stranici www.batak-grill.hr.

Komentiraj