Poznati finalisti Trofeja Dinamo, ekipa s najglasnijim navijačima osvojila broncu

U subotnju večer odigrao se prvi dio završnice Trofeja Dinamo. Finale natjecanja igrat će Cvjetno Poliklinika Milojević i KTechnologies, a treće mjesto osvojila je ekipa Građanska udruga Dugave koja je nadvisila Megaton Dinsar u utakmici za treće mjesto s 3:2.

Finalna utakmica igra se u nedjelju u 18:15 uz izravni prijenos na YouTube kanalu Hrvatske nogometne televizije, nakon koje slijedi utakmica Futsal Dinama protiv Šibenika 1983 koja se prenosi na TV programu HNTV-a.

Ulaznice za finale prodaju se na Šalati, a svi posjetitelji moraju imati digitalnu COVID putovnicu.

U prvom četvrtfinalu SZZG Poliklinika Ribnjak imala je minimalnu prednost protiv Megatona Dinsar sve do zadnje minute, kada su Megatonci izjednačili nepravilnim položajem tijela i autogolom ‘Studenata’ te su nakon boljeg raspucavanja penala izborili polufinale protiv Cvjetno Poliklinike Milojević, najbolje momčadi prvog dijela natjecanja koja je već ranije izborila polufinale.

U drugom četvrtfinalu ekipa KTechnologies je s 5:1 nadvisila Pizzeriju Vivu i izborila polufinale protiv Građanske udruge Dugave s kojom se već dva puta susrela u prvom dijelu natjecanja. To polufinale bilo je ujedno i najbolja utakmica završnog dana, KTechnologies je poveo 2:0, Građanska udruga Dugave preokrenula je na 3:2, no KTechnologies uspijeva stići do preokreta i pobjede od 4:3 i plasmana u finale protiv Cvjetno Poliklinike Milojević koja je s 3:1 nadvisila Megaton Dinsar.

U dvoboju za treće mjesto gledali smo još jednu pravu dramu. Megaton Dinsar je u dva navrata vodio, a Građanska udruga Dugave se dva puta vraćala, a onda u samoj završnici dvoboja zabila za preokret i pobjedu od 3:2.

Komentiraj