Poznati detalji: Teška prometna nesreća u Velikoj Gorici, ozlijeđena 20-godišnja djevojka

Javna vatrogasna postaja Velike Gorice izvijestila je o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, a vatrogasna ekipa je sudjelovala u izvlačenju ozlijeđenog vozača.

“Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja.
Upozoravamo građane na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi ovakvih događaja i prizora bilo što manje”, stoji u priopćenju putem Facebooka.

Policija je objavila detalje

“Jučer, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada.

Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen u desnoj prometnoj traci.

U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju”, navela je PU zagrebačka u priopćenju.

Komentiraj