Poznate žene prisustvovale posebnoj projekciji trilera ‘Ava’ s Jessicom Chastain

John Pavlish i Ivan Ivanišević

Brojne poznate žene su prisustvovale posebnoj projekciji trilera ‘Ava’ i biografskog filma ‘Radioaktivna’ u CineStarovim Gold Class kinima.

U ugodnom druženju su uživale Jadranka Islamović, Branka Krstulović, Iva Radić, Matija Vuica, Kristina Radić, Kornelija Knez, Marijana Oreb, Dubravka Jusić, Danijela Vinceković, Irena Šribar Radić, Aranka Paštrović Lucić te mnoge druge. Uz poštivanje svih mjera i preporuka za okupljanja, CineStar je pokazao da se i u ovo vrijeme mogu organizirati kvalitetna događanja.

Dvije paralelne projekcije su održane u kinima, čiji prostori su nedavno u cijelosti preuređeni u stilu britanskih klubova.

Posjetiteljice su otkrile kako će triler ‘Ava’ redatelja Tatea Taylora s glumcima Jessicom Chastain i Colinom Farrellom u glavnim ulogama, zbog svoje dinamičnosti sigurno privući publiku. Istaknimo da se u ostalim ulogama pojavljuju Geena Davis i John Malkovich.

Biografski film ‘Radioaktivna’ prati životni put velike znanstvenice Marie Curie, koja nakon smrti supruga osvaja drugu Nobelovu nagradu za svoja otkrića.

Pogledajmo lijepe i uspješne Hrvatice i njihove efektne odjevne kombinacije, koje su odabrale za ovu prigodu.

Kristina Radic
Marijana Oreb i Kornelija Knez
Dubravka Jusic
Matija Vuica

Komentiraj