Poznata slastičarka Petra Jelenić osmislila novu rutu mobilne aplikacije Zagreb Be There

I ovog Adventa posjetitelje Grada Zagreba će razveseliti nova ruta međunarodno nagrađivane mobilne aplikacije Zagreb Be There.

‘Sweetmas ruta’ sadrži lokacije na kojima se može pojesti nešto slatko, a osmislila ju je poznata hrvatska majstorica slastičarstva Petra Jelenić.

Prema preporuci Petre Jelenić u ruti je izdvojeno sedam slatkih lokacija: slastičarnice Cukeraj, Orijent, Time, Medenko (Cafe u dvorištu), 041, lokal Vis à Vis by Vincek i pekarnica Korica.

Pored ‘Sweetmas rute’ tu je i “osvježena” tradicionalna ruta Advent Zagreb. U njoj su ove godine, uz uobičajeni Zrinjevac, Fuliranje, Ledeni park i Štros, još i Tunel Grič te Gornji grad. U ljetne i adventske dane, uz redovite rute, aplikacija Zagreb Be There sadrži i one privremene.

Aplikacija je besplatna i dostupna je na Android i iPhone uređajima, a može se preuzeti i s mikrostranice betherezagreb.com.

Aplikacija Zagreb Be There koju je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba osmislila agencija Bruketa&Žinić&Grey osvojila je međunarodno priznanje na Tourism&Strategy Festivalu u Parizu 2015. godine za najbolju digitalnu turističku promociju u Europi.

#BeThereZagreb

Komentiraj