facebook.com

POZITIVAN KONCERT ‘Editors’ i ‘Hladno pivo’ nastupaju s punim setovima

Mada grupne svirke najčešće podrazumjevaju kraće nastupe ‘Pozitivan koncert’ okreće u potpunosti tu tradiciju. Obje večeri, 30. studenog i 1. prosinca, u Velikoj dvorani Doma sportova publiku očekuje čak pet sati programa.

Headliner prvog dana, ‘Editors’, kao i glavno ime drugog dana, ‘Hladno pivo’ , će na četrnaestom koncertu koji ukazuje na probleme vezane uz AIDS i HIV, svirati punih 90 minuta. “Pivu” će ovo biti posljednja stanica turneje povodom 30 godina benda u sklopu koje su u ožujku dva puta rasprodali Mali Dom sportova, a sad će u Velikoj dvorani u svom gradu zaključati izuzetno uspješnu obljetnicu. I ostali izvođači, Jonathan, Nipplepeople i Bojana Vunturišević u petak te PipsChips&Videoclips, M.O.R.T. i Ischariotzcky u subotu, na “Pozitivcu”će odsvirati duže setove.

Najjači i najveći ‘Pozitivan koncert’ bit će ujedno i jedini ovogodišnji koncert s više izvođača koji se održao u Velikoj dvorani Doma sportova.

Istaknimo kako dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

‘Pozitivan koncert’ jedna je od akcija Udruge HUHIV kojim se ukazuje na probleme vezane uz AIDS i HIV. Edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama i osobama s rizičnim ponašanjem glavne su smjernice programa rada Udruge.

Komentiraj