Požar koji je u nedjelju popodne planuo u Bogatićima na Miljevcima još nije lokaliziran, a opožarena je površina od oko 300 hektara.

Požar u Bogatićima gasi oko 40 vatrogasaca kojima je u nedjelju pomagalo i oko 50 pripadnika vojske koja se povukla oko 22.45 sati, doznaje se u Centru 112 Šibensko-kninske županije.

U nedjelju je gorjelo i u Perkoviću gdje je izgorjelo oko 10 hektara trave, makije, hrastove šume, trešanja i maslinika. Iako je požar lokaliziran, još nije proglašen ugašenim te su vatrogasci još uvijek na terenu.

Požar na brdu Lisci u Zatonu kod Šibenika lokaliziran je sinoć u 19.34 sata. U njemu je izgorjelo oko 24 hektara trave i niskog raslinja. Vatrogasci su i preko noći dežurali, a požar je proglašen ugašenim u ponedjeljak ujutro.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Mario STRMOTIĆ/
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.