Požar ponovno zahvatio pub slavnog redatelja u Londonu

Guy Ritchie, slavni britanski redatelj poznat po filmovima kao što je „The Gentlemen“, ali i po propalom braku s Madonnom, kupio je pub 2018. te ga je otvorio prošle godine.  Pub je bio prepoznatljiv jer je nudio pivu iz pivovare Gritchie Brewing Company čiji je Ritchie vlasnik, a bio je podijeljen na dva dijela, u prizemlju se nalazio luksuzni bar a na katu se nalazio restoran koji je nudio divljač ulovljenu na njegovom Wiltshire imanju. Međutim, u šest mjeseci rada pub je dvaput zahvatio požar, a drugi put se to dogodilo u nedjelju.

Vatrogasci su pozvani na intervenciju u Lore of the Land, kako se pub zove, u kvartu Fitzrovia, nakon što je plamen zahvatio vrh zgrade.  Oni su došli pred pub u 11:20 sati i nakon 40 minuta vatra je ugašena, bez da je itko bio ozlijeđen. Kako javlja tabloid The Sun nije poznato je li Guy Ritchie bio u pubu u tom trenutku. „Čuo sam neko pucketanje te sam mislio da su to petarde ali kada sam malo bolje pogledao vidio sam da je balkon u plamenu“, izjavio je lokalni stanovnik dodajući „Odmah sam rekao ‘Bože, pa to se ponovno događa’ ali mi je ubrzo postalo jasno kako ovaj požar nije bio toliko jak kao prethodni“.

Naime, tijekom ljeta pub je prvi put zahvatio požar te je tada interveniralo 70 vatrogasaca koji su nekoliko sati gasili požar.

Komentiraj