Robert Anic/PIXSELL

POVRATAK ‘MODRIH’ “Novi je dan, idemo dalje”

Nogometaši Dinama vratili su se u petak u Zagreb, nakon što su sinoć u Lisabonu, na stadionu Luz, ispali iz Europa lige od Benfice nakon produžetaka.

Dinamovce su u zračnoj luci dočekali tamburaši i harmonikaši.

“Malo smo spavali, od umora, emocija, svega po malo, ali dobro, novi je dan – idemo dalje. Osjećaj ponosa je prisutan zbog svega što smo pružili. Protiv takvog protivnika morate biti perfektni u obrani i napadu, ali mi to nismo bili. U napadu smo promašili neke šanse koje smo mogli i morali zabiti”, rekao je Bjelica novinarima.

Otkrio je i kako je ‘pet-šest igrača spremno za transfer’.

Amer Gojak je sinoć bio tragičar. U produžetku je promašio zicer koji je Dinamu mogao donijeti četvrtfinale. “Ostaje žal za propuštenim prilikama, ali ovo je odlično iskustvo za nas mlade igrače. Ponosan sam na svoje suigrače. O transferu ne razmišljam, kada dođe vrijeme za to, razmišljat ćemo o tom. Produžetke nisam u glavi prevrtio niti jednom, gledam samo prema naprijed”, kazao je Gojak.

Emir Dilaver kazao je kako su ispisali povijest. “Baš je lijepo vidjeti ovu muziku na aerodromu. Čarobno je ovo što se dogodilo nakon toliko godina. Sad moramo uživati, do sljedeće godine, a onda opet idemo. Iznenadili smo i sami sebe prolaskom Viktorije, pa i pobjedom nad Benficom u prvoj utakmici”, kazao je.

Komentiraj