Josip Radošević vratio se u Hajduk nakon četiri i pol godine. Sa splitskim je klubom potpisao ugovor, a treneru Joanu Carrillu na raspolaganju će biti odmah na početku priprema za novu sezonu, objavio je Hajduk u petak.

U Hajduku je debitirao u studenom 2011. godine sa 17 godina, a ukupno je za ‘Bile’ odigrao 33 utakmice. Sa 18 godina je s Poljuda otišao u Napoli, koji ga je slao na posudbe, prvo u Rijeku pa potom u Eibar. Prošlu je sezonu 23-godišnji nogometaš proveo u Red Bull Salzburgu, za koji je odugrao 28 utakmica uz pet golova i dvoije asistencije.

“Presretan sam što se vraćam u Hajduk. Radostan sam i što se nakon 4 i pol godine vraćam doma, obitelji, što mi je vrlo važno, baš kao i činjenica da ću ponovno zaigrati za Hajduk što mi je bila velika želja. Imao sam ponude i nekih drugih klubova, čak i financijski nešto bolje, ali smatram da ukupno bolje ponude u ovom trenutku od Hajdukove nema”, rekao je Radošević za klupske stranice.

Josip Radošević nakon četiri i pol godine ponovno u Hajdukovom dresu. Dobrodošao natrag, Josipe! 👏👏👏❤💙📸⚽️🥅Više na: http://hajduk.hr/vijest/josip-radosevic-novi-je-igrac-hajduka/8793

Posted by HNK Hajduk Split on 2. lipnja 2017

Komentiraj